Søg

Det er os med alle de fede, sjove og seje prints

Om Stofhimlen

Lidt om mig

Jeg hedder Anette. Jeg bor i Randers, nærmere betegnet Dronningborg og det er også her jeg har min lille stofbutik, STOFHIMLEN.

Jeg begyndte at sy lidt af nød. Ikke fordi jeg ikke havde råd til at købe tøj, men fordi jeg aldrig kunne finde noget jeg kunne passe og som sad godt på mig. Og fandt jeg endelig noget jeg kunne passe, så var det altid sort. Og når man spurgte om de ikke havde det i andre farver end sort, så kom de med det i mørkeblåt, gråt eller brunt. Og altid ensfarvet. Aldrig mønstret. Jeg er en størrelse 48 og jeg ville så gerne kunne gå i de smarte kjoler i glade farver og mønstre som jeg så fra du Milde og Margot. Så til sidst tænkte jeg: så må jeg jo bare sy dem selv. Og det gjorde jeg. Og det er det bedste jeg har gjort. Jeg elsker mine farvestrålende kjoler med vilde mønstre, men også mine mere afdæmpede kjoler, ja og nu elsker jeg også mine sorte kjoler. Jeg har en kjole til hver en lejlighed og til alle slags humør og vejr.

 

Jeg har altid været selvstændig. Jeg startede som købmand som 24-årig. Det med at købe ind, gøre en god handel og snakke med folk har altid været lige mig. Samtidig har jeg altid været meget kreativ. Jeg har syet en del patchwork og lavet rigtig meget i glas og keramik. De senere år har jeg strikket og hæklet en del, men det var først da jeg begyndte at sy, at jeg for alvor fandt min kreative passion. Og så var det at det faldt helt naturligt at kombinere det at være selvstændig med det at sy. Eller rettere sagt: det at købe stoffer. Stofhimlen blev grundlagt i september 2018 og købmandsforretningen blev solgt d. 31. august 2020, knap 30 år efter at jeg købte den.

 

I Stofhimlen sælger jeg fortrinsvis bomuldsjersey, men jeg har også andre slags stoffer og jeg sælger også symønstre, bånd og elastikker.

 

Jeg har ikke et rigtigt butikslokale med faste åbningstider. Jeg har alt mit stof i privaten, men man er altid velkommen til at komme og kigge hvad jeg har. Bare ring og lav en aftale først. Så er jeg sikker på at du ikke kører forgæves.

 

Jeg håber, at du finder hvad du søger i min butik og jeg glæder mig til at handle med dig.

 

God fornøjelse

Mange hilsner Anette

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.